sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Puolukkahillosta mustassamakkarassa


Mihin se raja vedetään, että ketkä tämän maapallon ihmisistä on niitä joita kuuluu auttaa, koska  ymmärtääkseni ihan yleisesti ottaen ollaan sitä mieltä, että ihmisiä auttaa kuuluu. Esimerkiksi jos nyt joku mummo liukastuu kadulla ja katkoo kätensä, niin kyllähän suurin osa on sitä mieltä, että tätä mummorukkaa kuuluu jelpata. Mutta siis missä menee se raja, minkä takana tätä mummoo ei enää ylös nosteta?
Valtion raja tuntuu olevan tässä hirmu suosittu, ihan rauhassa saa Ruotsalaiset mummot kaatuilla, saati sitten joku Muslimimummo. No saattaa joku sen Muslimimummonkin vahingossa ylös nostaa, kun mummoilla nyt on totuttu muutenkin huiveja näkemään, mutta jos et oo mummo niin kaatuile rauhassa ja jos et kaadu niin kaadetaan.
Kauheen paljon kyllä mahtuu erilaisia ja tosi outoja tyyppejä tänkin valtion rajojen sisälle, niin ehdotankin, että vedetään raja lääneihin, että ei autettais toiseen läänin kuuluvia jos esimerkiks hätään joutuvat. Turha on meinaan tulla Itä-Suomen läänistä tänne Länsi-Suomen lääniin apua pyytämään, jos siellä vaikka alkavat keskenänsä sotia perinneruuista, että kalakukko vai karjalanpiirakka ja kalakukkoporukka häviää ja joutuu lähtemään, niin tänne eivät jumalauta ainakaan tuu meidän mustaamakkaraa syömään ja outoa murrettansa meidän lapsille opettamaan ja mustastamakkarasta tulikin mieleen, että eihän ne ymmärrä hyvän päälle Etelä-Pirkanmaan ulkopuolella, niin että vedetäänkin saman tien seutukuntaan se raja, paitti niitä ei auteta täälläkään ketkä ei laita mustanmakkaransa päälle pualukkahilloo, sellaset on tosi epäilyttäviä. Tiän yhen Kaken joka ei pistä ja se on ihan mulkku, ja kaikki ne on samanlaisia jotka ei pistä, jokanen normaali ihminen tietää että pualukkahillo kuuluu mustaanmakkaraan.
Vois ehkä kuitenkin olla kaikkein paras sopia, että auttamisen raja olis kaupungin raja, että ei sais enää muuttaa kaupungista toiseen, laitettais muurit piikkilanka-aitoineen kaupunkien rajoille. Siellä asut mihin synnyt, paska säkä, mitäs synnyit Rautavaaraan, Suomen köyhimpään kuntaan, olisit syntyny Kauniaisiin. Sitä paitsi monestihan se naapurikunta on tosi vittumainen paikka ja viha naapurikuntalaisia kohtaan monessa paikassa ihan perinne ja perinteistä kyllä kannattaa aina pitää kiinni.
Kaupunginosatkin kyllä eroo monesti tosi paljon toisistaan, on kerrostalolähiöö ja omakotialuetta, että en kyllä kehottais missään nimessä tällasia hyvin erilaisia elämänmuotoja tutustumaan toisiinsa ja nyt kun oikein miettii, niin älä helvetissä auta naapurias, se on sun perheeltäs pois ja ihan kaiken paras on jos ihan yksin elämäs elät, että ovi kiinni vaan niin saat syödä sen mustanmakkaras ihan ite, kuhan syöt sen saatana pualukkahillolla, ja ikkunasta voit kuitenkin huudella niille kaatuville mummoille että menevät muualle kaatuilemaan. Mut sit hei jos avaruudesta hyökkää Alienit, niin sitten kyllä yhdistytään koko maailma ja vedetään ET.tä turpaan, eiks ni. Paitti Kaken kanssa mä en yhdisty, enneku oppii syömään mustanmakkaransa niinkun kuuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti